• paintings & mixed media

    Winter 2020
  • 1

Language - Taal - Lingua

 De Nederlandse PopArt-kunstenaar HAYO SOL staat wereldwijd bekend om zijn verbazingwekkende PopArt-schilderijen die zorgvuldig met de hand zijn vervaardigd en beschilderd met metaal en acrylverf, airbrush en originele Swarovski-kristallen op speciaal ontworpen, met zijde gecoat canvas. Verschillende geselecteerde, extra grote, "one of a kind" schilderijen zijn verfraaid met 1 karaat puur diamantpoeder, door Gassan Diamonds, met de hand gemengd met speciale metaalverf.

Zijn techniek en het gebruik van deze delicate materialen, gecombineerd met zijn ongelooflijke talent en creatieve inspiratie, maken van elk stuk een driedimensionaal schilderij, dat echt tot leven komt wanneer licht het canvas verlicht.

Dali: "The Kitsch Moustache Pearl" (110 x 95cm)

 

 Na het volgen van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en het bestuderen van PopArt in New York, creëerde HAYO SOL zijn eigen sensationele stijl van originele, authentieke, PopArt. Gebaseerd op de oorsprong dat al het leven in het universum zonlicht nodig heeft om tot leven te komen en te overleven, werd dit principe door SOL (Zon in het Spaans) vertaald in een vorm van PopArt die uniek en authentiek is.

Door zijn uitstraling en persoonlijke presentatie wordt HAYO SOL ook wel "De Vincent van Gogh van PopArt" genoemd. Hij geïnspireerd door de onsterfelijke schoonheid van legendes en iconen van stijl, kunst en mode, maar hij is ook niet bang om de donkere kant van de mensheid bloot te stellen via zijn doeken. Zijn nieuwste werken brengen zijn werk naar een nieuw en hoger niveau om ons zijn kunst met de meest intense impact mogelijk te laten ervaren.


 

  • "Monroe desire" Mixed media, acrylic and metal paint with original Swarovski crystals. 94 x 94 cm 2.750 euro SOLD
  • "Audrey" Mixed media, acrylic and metal paint with original Swarovski crystals. 180 x 140 cm 8.900 euro OPTION
  • "Brigitte Bardot" Mixed media, acrylic and metal paint with original Swarovski crystals. 200 x 140 cm 12.500 euro